İYİ Parti İmza Toplama Sürecini Bitirdi! İşte Meral Akşener İçin Toplanan İmza Sayısı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, an itibariyle Meral Akşener için 234 bin imza toplandığını ve artık imza toplama sürecinin bittiğini söyledi.

07.05.2018-22:26 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-22:17) İYİ Parti İmza Toplama Sürecini Bitirdi! İşte Meral Akşener İçin Toplanan İmza Sayısı

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Genel Başkan Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza toplanma işleminin bittiğini söyleyerek, "Hedefe ulaşılmıştır. Teşkilâtlarımızdan aynı heyecanla 24 Haziran büyük seçim zaferi için seferber olmalarını talep ediyoruz" dedi.

"AN İTİBARİYLE 234 BİN İMZA TOPLANMIŞTIR"

Aydın yaptığı yazılı duyuruda şunları söyledi:

Genel Başkanımız Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için lazım olan yüz bin imza, 4 Mayıs 2018 tarihinde ilk altı saatte milletimizin olağanüstü ilgisi ile toplanmıştır. An itibariyle 234 bin imza alınmıştır.

İMZA SÜRECİ NOKTALANDI

İmza atarak İyilik Hareketi'ne destek veren tüm vatandaşlarımıza ve onlara coşkuyla eşlik eden tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. Hedefe ulaşılmıştır. Bu noktadan sonra teşkilâtlarımızdan artık imza aşamasını bitirmelerini ve aynı coşku ile 24 Haziran büyük seçim zaferi için seferber olmalarını talep ediyoruz. 25 Haziran'da doğacak büyük İyi'lik güneşi Türk milletine şimdiden hayırlı olsun.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal