İYİ Parti İlçe Başkanı Silahla Vurularak Öldürüldü!

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde aralarında İYİ Parti İlçe Başkanı'nın da olduğu iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan çatışmada İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz hayatını kaybetti.

24.06.2018-17:47 - (Son Güncelleme: 24.06.2018-17:40) İYİ Parti İlçe Başkanı Silahla Vurularak Öldürüldü!

Erzurum’un Karaçoban ilçesi Kopal Mahallesi’nde oy verme işlemleri esnasında meydana gelen silahlı kavgada, İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz hayatını kaybetti.

Yeniçağ’ın aktardığına göre, İYİ Parti Erzurum Karaçoban İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz, Kopal Mahallesi’nde olan İMKB Ortaokulu’nda oy verme esnasında meydana gelen silahlı çatışmada yaşamını yitirdi. İYİ Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Dumlu, olayı onaylayarak Durmaz’ın cenazesinin şu anda hastaneye sevk edilmekte olduğunu söyledi.

İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı da sosyal medya hesabından olayı doğruladı

Olayla alakalı açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı İbrahim Dumlu, "İlçe başkanımız ile karşı taraf kavgalı. Oy verme esnasında okul önünde karşılaşıyorlar. Çatışma çıkıyor. Karşı taraftan da ölen oldu bizim ilçe başkanımız da hayatını kaybetti. Şimdilik hayatını kaybedenlerin sayısı 2. İlçe başkanının naaşı otopsi için Erzurum'a sevk edildi. İki aile de geniş aileler, aşiret. İlçede geniş güvenlik tedbiri var. 4 sene önce karşı taraf ilçe başkanının babasını vurmuş, öldürmüş. Ondan sebeple kavga var. Bu kavgadan sebeple devlet bunları başka bir tarafa götürüyor. Oy için bunlar yeniden karşılaşmış. Çatışma oluyor. Başkanımız 50 yaşlarında evli, çocukları var" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal