İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kendisine Bakanlık Teklifi Edildiği İddiasına Cevap Verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Türkiye İttifakı" başlığı altında CHP ve İYİ Parti'ye bakanlık teklifi götürdüğü ve ilk görüşmenin kendisi ile yapıldığı doğrultusundaki iddiaya cevap verdi.

22.07.2019-13:16 - (Son Güncelleme: 22.07.2019-13:13) İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kendisine Bakanlık Teklifi Edildiği İddiasına Cevap Verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Best FM'de Ufuk Karcı'nın sorularını yanıtladı.

Akşener, kendisine dönük bakanlık teklifi iddialarına yanıt verirken; "Kesinlikle böyle bir teklif ya da ima söz hususu olmadı" dedi.

"BU DEDİKODUYU ÇIKARANLAR AK PARTİ'NİN İÇERİSİNDEKİ BİR GRUP"

Akşener, bakanlık iddialarının kaynağıyla alakalı da şunları söyledi:

"Sayın Bülent Arınç, Parti Genel Merkezimize bir ziyaret yaptı. Bu, kamuoyuna açık bir ziyaretti. Kitabını hediye etmek için geldi. Sayın Kılıçdaroğlu'nu da ziyaret edip, kitap hediye ettiğini ifade etti. Bu işin peşine düştüm. Bu dedikoduyu çıkaranlar, AK Parti'nin içindeki bir grup. Anladığım kadarı ile Sayın Bahçeli'yi, taleplerine uygun duruma getirmek için. MHP'nin, itiraz edeceği bir AK Parti talebi. Bunu, kabul ettirmek için, beni koz olarak öne sürüyorlar. Bu dedikodu da bu anlamdadır. Sayın Bahçeli'ye bir mesajdır. 'Bak, İYİ Parti var' biçimindedir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal