İYİ Parti Ergene İlçe Başkanı Kevser Koçerdin Gençalp Ve Yönetim Kurulu Üyeleri İstifa Etti

CHP'de meydana gelen kriz ve ardından gelen istifalar diğer partilere de sıçradı. İYİ Parti binasında yönetim kurulu üyeleri ile beraber açıklamalarda bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı Kevser Koçerdin Gençalp, partiden istifa ettiklerini bildirdi

16.02.2019-12:37 - (Son Güncelleme: 16.02.2019-12:24) İYİ Parti Ergene İlçe Başkanı Kevser Koçerdin Gençalp Ve Yönetim Kurulu Üyeleri İstifa Etti

CHP'de meydana gelen kriz ve ardından gelen istifalar diğer partilere de sıçradı. İYİ Parti binasında yönetim kurulu üyeleri ile beraber açıklamalarda bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı Kevser Koçerdin Gençalp, partiden istifa ettiklerini bildirdi.

BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI

Gençalp tarafından yapılan konuşmada, 'Kurucu İlçe Başkanı olduğum İYİ Parti Ergene İlçe Başkanlığından istifa ediyorum. Çünkü teşkilatımız Tekirdağ'da ittifak yaptı. Bu hem yönetimimizde hem de seçmenimizde büyük hayal kırıklığı yarattı. Bir yıl boyunca çabaladığımız Ergene'de bu durum bizi üzdü ama Genel Merkezimizin aldığı karara saygı duydu. Bu arada da il yönetimimiz bizi yok saydı. İl yönetimi bizi yok saydığı için istifa kararı aldık' ifadelerini kullanıldı.

VATANDAŞ DESTEK VERİYOR

24 Haziran seçimlerinde vatandaş tarafından desteklendiğini dile getiren Gençalp açıklamasına, '24 Haziran seçimlerinde halkımız bize ilgi gösterip, destek verdi. Yeni kurulan bir ilçede yüzde 12 oranında oy aldık ve başarılı bir ilçe olduk. İttifak ile ilgili Genel Merkezimizden bir şey gelmeden CHP adaylarını açıkladı ve 'İYİ Parti destekliyor' şeklinde devam etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal