İYİ Parti Bayramören Adayı Kerim Karakoç, Seçmene Dağıttığı Kuran'ların Parasını Ödemedi

İYİ Parti Bayramören Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç, bir dükkandan 40 bin lira tutarında Kuran-ı Kerim aldı. Aldığı Kuran'ları seçmene dağıtan Karakoç, aldığı Kuran'ların ise parasını ödemedi.

30.03.2019-13:14 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-13:16) İYİ Parti Bayramören Adayı Kerim Karakoç, Seçmene Dağıttığı Kuran'ların Parasını Ödemedi

İYİ Parti Bayramören Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç’un Bursa’da internetten hac malzemeleri satışı yapan bir işletmeden 40 bin lira tutarında Kur’an-ı Kerim satın alıp seçmenlere verdiği, fakat parasını vermediği öne sürüldü.

İddialara göre, İYİ Parti’nin Çankırı Bayramören Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç, seçim öncesi Bursa’da internet üstünden satış yapan bir işletmeden Kur’an-ı kerim satın aldı. 40 bin TL tutarındaki Kur’an-ı kerimleri teslim alan Karakoç ödeme gerçekleştirmedi.

Kerim Karakoç’tan 10 gündür sağlıklı yanıt almadıklarını ifade eden işletmeci Sinan Bilen, ''Kendisine ulaşamıyoruz. Telefonunda bizi engellemiş. Değişik numaralardan ulaştığımızda da bizi oyalıyor. Karakoç'a başkan adayı diye güvendik. Bir belediye başkan adayına güvenemeyeceksen kime güveneceğiz? Daha seçilmeden insanları aldatan bir insan, seçildiği vakit ne yapmaz? İYİ Parti Genel Merkezi'ne de durumu haber verdik, fakat şu ana dek bir sonuç alamadık'' diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal