İYİ Parti Akdeniz İlçesi Adayı Akif Çiftçi'nin Belgeleri Yetişmeyince Demokrat Parti'den Aday Oldu

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinden İYİ Parti adayı olarak açıklanan Akif Çiftçi'nin de başvurusunun yetişmediği öğrenildi. Bunun üzerine Çiftçi, Demokrat Parti'den aday oldu.

21.02.2019-17:57 - (Son Güncelleme: 21.02.2019-17:48) İYİ Parti Akdeniz İlçesi Adayı Akif Çiftçi'nin Belgeleri Yetişmeyince Demokrat Parti'den Aday Oldu

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde İYİ Parti'nin belediye başkan adayı olarak açıklanan fakat Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz gibi başvurusu geç yapıldığı öğrenilen Akif Çiftçi'nin de Demokrat Parti'den aday olacağı kaydedildi.

"AKİF ÇİFTÇİ DE PARTİMİZDEN ADAY"

Çiftçi'nin adaylık başvurusunun da İYİ Parti görevlileri tarafından 19 Şubat Salı günü saat 17.00'den sonra yapıldığı bildirildi.

Demokrat Parti Mersin İl Başkanı Tural Kadızade, AA muhabirine gerçekleştirdiği açıklamada, Kocamaz gibi Çiftçi için de aynı sürecin yapıldığını ve kendisinin partilerinin Akdeniz Belediye Başkan adayları olduğunu söyleyerek, "Akif Çiftçi de partimizden aday." dedi.

KOCAMAZ İÇİN ADAYLIKTAN ÇEKİLEN İVENÇ, MEZİTLİ'DEN ADAY GÖSTERİLDİ

Bu sırada, Burhanettin Kocamaz'ın adaylığı için Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığından çekilen Pınar İvenç'in ise partisi tarafından merkez Mezitli ilçesinden aday gösterildiği kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz'ın adaylık başvurusu geç teslim edildiği sebebiyle kabul edilmemişti.

Bunun ardından gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde Pınar İvenç adaylıktan çekilmiş, yerine Kocamaz Demokrat Parti'den aday olmuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal