İYİ Parti, 5'i Büyükşehir Olmak Üzere 8 Adayını Daha Açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu. Akşener, 5'i büyükşehir olmak üzere partisinin 8 adayını daha açıkladı.

05.02.2019-10:39 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-10:33) İYİ Parti, 5'i Büyükşehir Olmak Üzere 8 Adayını Daha Açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalar yaptı. Akşener, partisinin 5 büyükşehir adayını duyurdu.

Akşener İYİ Parti'nin yerel seçimlerdeki bazı büyükşehir belediye başkan adaylarını duyurdu.

Kayseri - Dursun Ataş

Manisa - Tuna Işıkhan

Gaziantep - Malik Ecdet Demir

Mardin - Tuna Işıkhan

Samsun - Hayati Tekin

Kütahya - Aynur Sezer

Adıyaman - Abdülkadir Kırmızı

Muş - Erhan Çelik

'SİNSİ SİNSİ PLANLAR YAPIYORLAR'

"Seçimdir ittifaktır partidir sonucunda laftır sözdür. Bir velvele başladı gene. Ne olacak sanki, inşallah demokrasinin vazifesini yerine getireceğiz. Fakat aklı selimden sükunetten hiç çıkmadan. Birbirimizi kırmadan incitmeden ayırmadan yüz yüze bakmayı sürdüreceğiz. Üçkağıtçıya hadi oradan be deyip haddini bildirmek lazım. Bugün koltuğu meşgul edenlere önerimdir. Halk için iyi bir şeyler yapmak istiyorsanız sevmeyi deneyin. İsraf etmek yerine yetinmeyi, istiflemek yerine doymayı, kırmak yerine onarmayı deneyin, suçlamak yerine gönül almayı deneyin o zaman anlayacaksınız bizi. Eskiler belediye başkanlarına şehremini derlerdi. Yani şehrin güvenileni emini. Denenmişlerden bir şey olmuyor halim perişan diyorsan gözün başkasını arar. Gözleri felfecir okuyanlar kaybedersek daha ihale alamayız diye sinsi sinsi planlar yapıyorlar.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal