İttifak Dağıldı, İlk İtiraflar Geldi

24 Haziran seçimlerinin ardından dağılan Millet İttifakı'ndan ilk itiraflar geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, "CHP ile kurulan ittifak bize oy kaybettirdi" dedi.

07.07.2018-13:58 - (Son Güncelleme: 07.07.2018-14:06)

24 Haziran seçimlerinde CHP ile ittifak yapan İyi Parti'den dikkat çeken bir açıklama yapıldı. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, "CHP ile ittifak İyi Parti'ye oy kaybettirdi" dedi.

İyi Parti'den 24 Haziran seçim sonuçları ile alakalı gündemi sarsacak bir açıklama geldi. Katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalar yapan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, tahmn edilen oyun alınamadığını söyleyerek bunun nedenleri arasında CHP ile yapılan ittifakı da söyledi.

"CHP İLE İTTİFAK OY KAYBETTİRDİ"

Özdağ, "Koyduğumuz noktalara varamadık. Bunun sebepleri var. Benim şahsi düşüncem CHP ile seçim ittifakı bize oy kaybettirdi. Siyasette pişmanlık söz hususu olamaz fakat genel anlamda baktığımız zaman yolumuza devam ediyoruz. Eğer SP-Demokrat Parti ittifakı olsa idi biz de çok daha fazla oy toplardık. Yalnızca biz değil Saadet Partisi de bunu tespit etti diye düşünüyorum" dedi.

KAMPANYAMIZI DAHA İYİ YAPABİLİRDİK

Seçim döneminde kendi eksiklerinin de olduğunu söyleyen Özdağ, "Tabi bizim de eksik yanlarımız vardı. Kampanyamızı daha iyi organize edebilirdik. Sonuca baktığımız zaman geçmişten ders çıkarıp, eksiklerimizi tamamlayıp, yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal