İTO'dan 'Milli Dayanışma Kampanyası'na Rekor Destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" projesine destek yağdı! Bu projeye katkıda bulunan kuruluşlardan biri ise İstanbul Ticaret Odası (İTO) oldu. İTO Başkanı Şekib Avdagiç, uygulamaya katkı katkı sağladıklarını dile getirdi.

31.03.2020-08:03 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-07:51) İTO'dan 'Milli Dayanışma Kampanyası'na Rekor Destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" projesine destek yağdı! Bu projeye katkıda bulunan kuruluşlardan biri ise İstanbul Ticaret Odası (İTO) oldu. İTO Başkanı Şekib Avdagiç, söz konusu projenin anlam ve önemini vurgulayan bir açıklamada, uygulamaya katkı sağladıklarını dile getirdi.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 milyon TL fayda sağlayacaklarını dile getirdi.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, Twitter üzerinden konuya yönelik şu açıklamaları kaydetti: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na Türkiye'nin en büyük odası olan İstanbul Ticaret Odası olarak 5 milyon TL katkı sağlayacağız." 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal