İSTMOP Uygulaması Nedir, Ne İşe Yarar?

İstanbulluların en fazla şikayet ettiği konulardan birisi olan çekilen araçlar hususunda yeni bir uygulama kullanıma çıktı. İSTMOP uygulaması ile artık aracınızın nereye çekildiğini kolaylıkla öğrenebileceksiniz.

10.11.2018-16:14 - (Son Güncelleme: 10.11.2018-16:09) İSTMOP Uygulaması Nedir, Ne İşe Yarar?

İstanbul trafiği için yeni bir uygulama kullanıma çıktı. Araç sürücülerinin en fazla şikayet ettiği meselelerden biri olan araç çekme işlemi bu uygulama ile artık şikayet olmaktan çıkıyor. Araç sürücüsü aracı çekildiği zaman nereye çekildiğini hemen görebilecek. İSTMOP ile aracın nereye çekildiği nasıl öğrenilir? Ayrıntılar haberimizde.

İstanbul Mobil Otopark mobil uygulaması ne iş yarıyor?

İstanbul sürücülerinin en çok tartıştığı meselelerden biri “Aracım nereye çekildi?” sorusu. İSTMOP uygulaması aracılığı ile bu tartışma son buluyor. İstanbul trafiğinde yeni uygulama başlatıldı. İstanbul 'Mobil Otopark' projesiyle artık aracı çekilen sürücüler, araçlarının nereye çekildiğini mobil uygulama ile görebilecek.

İSTMOP ile aracın nereye çekildiği nasıl öğrenilir?

Öncelikle İSTMOP uygulamasının araç sahipleri tarafından telefonlara indirilmesi lazım. Aracı çekilen kişi uygulamaya girerek aracının plakasını ve aracının çekildiği tarihi girerek aracının nereye çekildiğini hatta hangi polis memuru tarafından çekildiğine dek ayrıntıları görebiliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal