İstiklal Marşı Okuyan Gençlere Saldırı

Kadıköy’de İstiklal Marşı okuyan vatansever gençlere hain saldırı.

20.05.2018-08:58 - (Son Güncelleme: 20.05.2018-09:08)

 Kadıköy'de HDP seçim standı önünde protesto amacıyla İstiklal Marşı okuyan bir grup gencin üzerine HDP’li üyeler yürüdü.

Kadıköy Rıhtım'da kurulan HDP'nin seçim standı önünde toplanan bir grup genç, partinin terör örgütü PKK ile bağını protesto etmek amacıyla, Türk bayrakları ile İstiklal Marşı'nı okudular.

İstiklal Marşı’nın okunmasından rahatsız olan bazı HDP'liler, öfkeli bir şekilde gençlerin üzerine yürürken, araya giren vatandaşlar tansiyonun yükselmesini engelledi.

HDP’NİN BAYRAK VE MARŞ ‘SEVGİSİ’

Türkiye partisi olduğu iddiasını sık sık vurgulayan, bir siyasi partinin İstiklal Marşı’nın okunmasından rahatsız olması elbette ki bir tesadüf değil. Bu siyasi yapılanmanın mayasında Türkiye’nin değerlerinden rahatsız olmak var. Daha önce de birçok kez Türk bayrağını saldıran bir güruhtan İstiklal Marşı’na saldırmalarına çok şaşırmama gerek.

6-7 Ekim olaylarını örgütleyen ve yöneten aynı zamanda Zeytin Dalı Harekatı’nda teröristlere destekleyen bir siyasi oluşum, bu ülkenin manevi değerlerine saldırmayı ve yok etmeyi amaç edinmiştir.

TBMM çatısı altında terör örgütü PKK marşını söyleyen bir partinin temsilcilerinin, yaşadıkları ülkenin bayrağı ve marşına karşı duydukları kin ve nefret bir kez daha gün yüzüne çıktı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal