İstiklal Caddesi'nde Yeni Önlem!

İstiklal Caddesi girişlere kısıtlama getirildi.

02.12.2020-12:43 - (Son Güncelleme: 02.12.2020-18:00) İstiklal Caddesi'nde Yeni Önlem!
CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul, Ankara ile İzmir'de koronavirüs salgını önlemleriyle ilgili yeni verilen kararlar aktarıldı. Muhabir Fulya Öztürk, yarın itibariyle İstiklal Caddesi'nde kritik bir önlemin uygulamaya konacağını söyledi ve artık yalnızca yedi bin kişinin İstiklal Caddesi'ne giriş yapabileceğini belirtti.

İSTİKLAL CADDESİ'NE 7 BİN KİŞİ GİREBİLECEK

Muhabir Fulya Öztürk yayın esnasında şu bilgileri aktardı:

''3 METRE KAREYE BİR KİŞİ''

"İstiklal Caddesi’nde yarından itibaren önlemler alınmaya başlanıyor. Edindiğim bilgiye göre yarından itibaren İstiklal Caddesi’ne 3 metre kareye 1 kişi düşecek. İstiklal Caddesi’nin girişinden tünel sonuna kadar, bu caddenin sonuna kadar toplamda 7 bin kişi olacak.

Drone’larla sık sık görüntü alınacak. Göz kararıyla bakılacak ve metrekare yöntemiyle… Drone’larla görüntü alınıp 3 metrekareye 1 kişinin düşmesi sağlanacak.

''GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR FARKLI YÖNDEN''

Önüne geçilemezse girişler kapatılacak. İstiklal Caddesi girişine bariyerler konulmuş. Şöyle bir planlamaya gidildi, yarın hayata geçmesi planlanıyor. İstiklal Caddesi’ne gelenler sağdan giriş yapacak, herkes bu yönden giriş yapacak. Çıkış yapacaklar ise diğer taraftan yapacak. Giriş ve çıkışlar iki farklı yönden yapılacak, tramvay yolu ise boş bırakılacak.

Beyoğlu Belediyesi İlçe Hıfzıssıhha Kurulu bu yönde karar aldı. Polis ve zabıta ekiplerinin uyarıları da devam edecek."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal