İstiklal Caddesi'nde Ceset Bulundu

Taksim İstiklal Caddesi'ndeki bir kafeteryanın önünde erkek bir şahsın hareketsiz yattığını gören vatandaşlar sağlık ekiplerini çağırdı. Ekiplerin yaptığı incelemelerin sonucunda şahsın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

24.10.2019-12:00 - (Son Güncelleme: 24.10.2019-11:54)

Olay, saat 09.30 sıralarında Beyoğlu Taksim İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleşti.

Alınan bilgiye göre cadde üzerinde yürüyen erkek bir şahıs, saat 06.00 sıralarında bir kafeteryanın önünde durdu.

Burada bir süre daha oyalanan şahıs ardından kafeteryanın merdivenlerine oturdu. Sabah saatlerinde kafeterya çalışanları, şahsın uzun süre merdivenlerde hareketsiz bir şekilde durduğunu fark etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın üzerinde yaptığı tetkikler sonucunda yaşamını yitirdiğini saptadı.

ÜZERİNDE DARP İZİ YOK

Şahsın öldüğünün belirlenmesinin ardından polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek vatandaşları uzaklaştırdı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında şahsın cesedi ambulansa alındı.

İncelemelerde üzerinde darp ve cebir izine rastlanmayan şahıs Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Şahsın kesin ölüm nedeni yapılan inceleme sonrasında kesinleşecek. Öte yandan üzerinde kimlik çıkmayan 40 yaşlarındaki şahsın, İstiklal Caddesi esnafı tarafından tanındığı, lakabının ise “Mayk” olduğu ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal