İşten Çıkartılan Belediye Çalışanına Utanmadan Yardım Kolisi Gönderdiler

Mersin'de 4 ay önce belediyedeki işinden çıkartılan bir vatandaş, belediyenin yardım kolisini Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin kapısına attı ve Vahap Seçer'e, yazıklar olsun diye bağırdı.

16.05.2020-17:03 - (Son Güncelleme: 16.05.2020-17:41)

4 ay önce belediyedeki işinden çıkartılan bir vatandaş, 2 çocuğunu da alarak belediye binasının önüne geldi. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin dağıttığı yardım kolisini de yanında getiren vatandaş, koliyi kapının önüne fırlattı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'yazıklar olsun' diye bağırdı.

 14 yıl boyunca belediyede çalıştığını vurgulayan adam, "Benim 14 yıllık emeğimi ayaklar altına aldın. Şimdi bana yardım kolisi mi gönderiyorsun? 14 yıllık emeğimle, alın terimle oynadın. Yazıklar olsun sana! O Kılıçdaroğlu’na söyleyin. Mersin’de namusu ve şeref ayaklar altında. Yazıklar olsun! Bu çocukların ekmeği ile oynadın. 14 yıllık emeğimle oynadın. 14 yıldır Belediye’de her yerde çalıştım. Çıkıp bana çalışmadığımı söylüyorsun. Yazıklar olsun!" ifadelerini kullanarak Seçer'e ve Kılıçdaroğlu'na isyan etti.

"ÇOCUKLARIMIN EKMEĞİ İLE OYNADILAR"

Psikolojisinin bozulduğunu belirten vatandaş, 5 aydır uyku uyuyamadığını söyledi ve "Kılıçdaroğlu’na da derdimi anlattım ama kimse dinlemedi beni. Benim psikolojim bozuldu artık. Ben kimseden yardım beklemiyorum. Çocuklarımın ekmeği ile oynadılar." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal