İstanbullulara Müjde! Kar Yağışı Geri dönüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son tahminlerine göre gelecek hafta boyunca batı bölgelerde devam edecek olan yağışların 28 Ocak Perşembe günü itibariyle kara dönüşmesi tahmin ediliyor. Diğer taraftan Trakya da şiddetli rüzgarın tesiri altında olacak.

22.01.2021-09:29 - (Son Güncelleme: 22.01.2021-10:47)

Meteoroloji'nin hava tahmin raporuna göre hafta sonu itibariyle Türkiye'nin büyük bir kısmı yağışlı havanın etkisi altına girecek. Meydana gelen yağışlarla beraber barajlardaki durum iyiye giderken Meteoroloji, İstanbul için güzel haberi verdi.

Meteoroloji'nin kısa vadeli tahminlerine göre, yurdun batı bölgelerinin gelecek hafta perşembeden itibaren yeni bir yağışlı havanın tesirine girmesi öngörülüyor.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

 

MGM aracılığıyla yapılan son tahminlere göre bugün de yurdun doğu bölgeleri ve Kıyı Ege'nin parçalı ve zaman zaman çok bulutlu, yarın öğle sularından sonra Kıyı Ege ile Çanakkale etrafının yağmur ve sağanak yağışlı, öteki bölgelerin az bulutlu ve açık olması bekleniyor. Bu gece ile yarın sabah saatlerinde sahillerde hafif, iç ve doğu bölgelerde kuvvetli buzlanma ile don hadisesi ile beraber zaman zaman pus ve sis hadisesi öngörülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal