İstanbullular Seçim İçin Yola Çıktı, Sahiller Yabancı Turistlere Kaldı

İstanbullular 23 Haziran seçimleri için İstanbul'a dönmeye başladı. Bodrum'dan İstanbul'a çok sayıda otobüs kaldırıldı. Sahiller ise yabancılara kaldı.

22.06.2019-17:13 - (Son Güncelleme: 22.06.2019-17:08)

Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim tekrarlama kararının sonrasında İstanbullu seçmen sandığa kilitlendi. Normal zamanda dolu olan İstanbul'un çevre sahilleri boş kaldı.

İstanbullunun sıklıkla tercih ettiği Ağva plajlarında yoğunluk yaşanmadı.

İşletmeciler, sahillerde seçim sebebiyle boşluklar olduğunu ve hafta başından itibaren tekrar yoğunluk olmasını beklediklerini ifade etti. Bodrum'da olan İstanbul seçmeni de oylarını vermek için İstanbul'a hareket etmeye başladı. Sahiller ise yabancı turistlere kaldı.

23 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde oy verecek İstanbullu seçmenler için Bodrum'dan çok sayıda otobüs hareket ediyor.

Dünden itibaren Milas-Bodrum Havalimanı gidiş hattındaki yolcu sayısında büyük artış olduğu bildirildi. Bodrum Milas Havalimanından İstanbul'daki havalimanlarına 3 havayolu firması 30 sefer yapacak. Havayolu firmalarının internet sitelerinde hemen hemen her sefer için son biletlerin satışta olduğu dikkat çekiyor.

İstanbul seçmeninin yaz aylarında yaşadığı ya da tatil için tercih ettiği yerlerin başında Bodrum geliyor. İlçedeki İstanbul seçmeni oylarını vermek için İstanbul'a hareket etmeye başladı. Seçmenlerin birçoğu Ramazan Bayramı'nın sonrasında İstanbul'a dönerken, ilçede kalanlar da oylarını vermek için gitmeye başladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal