İstanbullular Dikkat! 10 Gün Boyunca Tren Raylarına Yaklaşmayın

TCDD, otla mücadele kapsamında İstanbul'daki tren raylarında ilaçlama yapacak. Kullanılan ilaçların sağlığı olumsuz etkileyeceğinden dolayı vatandaşların raylara yaklaşmaması istendi.

25.04.2018-22:27 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-22:22) İstanbullular Dikkat! 10 Gün Boyunca Tren Raylarına Yaklaşmayın

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Halkalı-Çatalca istasyonları arasında otla mücadele dolayısyla ilaçlama çalışması yapılacağını duyurdu. Açıklamada ilaçların insan ve hayvan sağlığını etkileyici olmasından sebeple halkın dikkatli olması istendi.

TCDD'den yapılan duyuruda şöyle denildi:

İstanbul il sınırları içindeki demiryolu hat ve istasyonlarında 24 Nisan-04 Mayıs 2018 tarihleri arasında otla mücadele dolayısıyla ilaçlama gerçekleştirilecektir. İnsan ve hayvan sağlığı için tehlike oluşturan ilaçlama sebebiyle, belirtilen demiryolu hat kesimleri ile istasyonların yakınında halkın dikkatli olması gerekmektedir. Mücadelede kullanılan ilaçlar, insan ve hayvan sağlığını etkileyici özellik barındırdığından; demiryolu güzergâhı ve çevresindeki arazilerde ilaçlama tarihlerinden itibaren on gün süresince halkın ilaçlama yapılan bölgeye yaklaşmamaları ve dikkatli olmaları, belirtilen bölgelerde hayvanlarını otlatmamaları, ot hasadı yapmamaları önemle rica olunur.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal