İstanbul'da Toplu Taşımaların Doluluğu Devam Ediyor

İBB İstanbul içi ulaşımda otobüslerde sosyal mesafe kuralına uyulduğunu ifade etse de, otobüslerin yinede kalabalık olduğu görüldü.

30.03.2020-13:59 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-13:42) İstanbul'da Toplu Taşımaların Doluluğu Devam Ediyor

İBB İstanbul içi ulaşımda otobüslerde sosyal mesafe kuralına uyulduğunu ifade etse de, otobüslerin yinede kalabalık olduğu görüldü.

Coronavirüs vakalarının Türkiye'ye gelemsiyle beraber İçişleri Bakanlığı aracılığıyla bazı önlemler alındı.

Bakanlık aracılığıyla yayınlanan genelge gereği de otobüslerin yarısının boş bırakılması talimatı yer aldı.

İSTANBUL'DA OTOBÜSLERDE SOSYAL MESAFE YOK

Fakat dün başta sosyal medya hesaplarından yayınlanan karelerde, İBB otobüslerinde sosyal mesafe kuralının uygulanmasına imkan olmadığı, vatandaşların sıkışık bir halde yolculuk yaptığı görüntülendi.

İBB KABUL ETMEDİ

Görüntülerin yayılmasıyla İBB'den gelen açıklamada insanların toplu olarak toplu taşımalara bindiğini ve kendilerine karalama kampanyası uygulandığını ifade ederekk organizasyon olduğunu öne sürdü.

TEKRAR AYNI MANZARALAR

Gelen bu görüntülerden sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bu sabah FOX TV'de sosyal medyadaki İETT otobüsü görüntüleriyle alakalı açıklamada bulundu.

İmamoğlu'nın yaptığı açıklamasında, coronavirüs salgınına karşı toplu taşıma araçlarında önlemler alındığı, kalabalık olmadığı ve kurallara uyulduğunu ifade ederek suçlamaları kabul etmedi.

İmamoğlu bu açıklamları yaptığı ve suçlamaları yalanladığı esnada İstanbul'daki toplu taşıma araçlarından tekrar aynı görüntüler gelmeye devam etti.

Gelen görüntülerde coronavirüse karşı sosyal mesafe kuralına toplu taşımadaki kabalık sebebiyle uyulmadığı, yolcuların halen kalabalık bir halde ulaşım yaptıkları görüntülendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal