İstanbul'da Teröre Büyük Darbe!

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, terör örgütü PKK'ya ilişkin gece vakitlerinde 20 ilçede eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi.

07.02.2018-09:57 - (Son Güncelleme: 07.02.2018-10:06) İstanbul'da Teröre Büyük Darbe!

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, terör örgütü PKK'ya ilişkin gece vakitlerinde 20 ilçede eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi. Hakkında gözaltı kararı verilen 43 kişinin yakalanması amacıyla gerçekleştirilen operasyonda 31 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, İstanbul'da daha önceden tespit edilen adreslere gece operasyon gerçekleştirdi. Polis ekipleri baskında bulunduğu evlerde bir süre arama yaptı. Gerçekleştirilen operasyonun ardından çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri terör örgütü PKK'ya ilişkin gece vakitlerinde 20 ilçede eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi. Hakkında gözaltı kararı bulunan 43 kişinin yakalanması amacıyla düzenlenen operasyonda 31 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde gerçekleşen aramalarda tabanca, av tüfeği, çok sayıda basılı ve dijital örgütsel doküman bulundu. Polis ekipleri, hakkında gözaltı kararı bulunan ve adresinde olmayan 12 kişinin yakalanmasına ilişkin çalışmalarını devam ettiriyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal