İstanbul'da Tekel Bayide Uyuşturucu Satışı! O Anlar Kamerada

İstanbul Küçükçekmece’de bir tekel bayisinde gerçekleştirilen uyuşturucu satışı anbean güvenlik kamerasına kaydedildi.

20.09.2020-16:18 - (Son Güncelleme: 20.09.2020-16:07)

Küçükçekmece’de 18 Eylül günü İkitelli Perşembe Pazarı olarak bilinen yerde uyuşturucu madde satışı olduğu ihbarının alınması üzerine, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı görevliler operasyon gerçekleştirdi.

Yapılan fiziki izleme operasyonunda bir tekel bayiye giren ve  kuşkulu hareketleri olduğu görülen Gürkan İ. adlı kişinin üst kontrolünde 0.70 gram uyuşturucu madde çıktı.

GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI KONTROL EDİLDİ

Gürkan İ.’nin uyuşturucuyu hadiseye konu iş yerinde Coşkun Can T. adlı kişinden satın aldığını ihbar etmesi üzerine emniyet güçleri tarafından güvenlik kamerasının görüntüleri incelendi.

İş yerinde gerçekleştirilen aramalarda da özel bez torba içerisinde 390 gram kubar esrar tespit edildi.

İş yeri sahibi Cemal T., uyuşturucu maddenin bir hafta önce Mustafa Ç. adlı kişi tarafından geri alınmak için iş yerine bırakıldığını fakat geri almaya gelmediğini dile getirdi.

İŞ YERİ SAHİBİ TUTUKLANDI

Yakalanan Gürkan İ. gerçekleştirilen adli işlemlerin akabinden özgür bırakılırken, Coşkun Can T. tutuklanarak hapishaneye gönderildi.

Diğer taraftan, güvenlik kamerası görüntülerinde bir kişinin kasadaki kişiye para verdiği ve hızlı bir şekilde uyuşturucu maddeyi aldığı anlar görülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal