İstanbul'da Su Sıkıntısı! İSKİ Sokaklarda Su Dağıtıyor

Görevde bulunduğu süre zarfında AK Parti’nin projelerini açan ve bunlarla övünen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetimi İstanbul'u yönetemiyor. Son olarak Şile'ye 3 gündür su verilmezken, İSKİ tankerleri sokaklarda vatandaşa su dağıttı.

06.07.2020-12:57 - (Son Güncelleme: 06.07.2020-13:13) İstanbul'da Su Sıkıntısı! İSKİ Sokaklarda Su Dağıtıyor

Tüm İstanbul için göreve geldiğini söyleyen ve görev sürecinde sadece eski hükümetin yaptığı projeleri açan İBB yönetimi, yaptığı vasat belediyecilik ile İstanbullu vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Son olarak İBB yönetimi 3 gündür Şile'ye su veremedi. Vatandaşların tepkileri çığ gibi büyürken, bu sefer de tankerlerle su götürüldü.

Yaklaşık olarak 1 yıllık görev sürecinde çeşme açabilen ve bununla dünyaları kurtarmışım gibi davranan İBB yönetimi, İstanbul’u 80’li 90’lı yıllara geri götürdü. 5 Temmuz tarihinde çekilen görüntülerde İSKİ’ye bağlı tankerlerin vatandaşlara su dağıttığı görüldü.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Betül Sayan Kaya, "İstanbul'a çağ atlatan AK Parti Belediyeciliğinin ardından kadim şehri bir çağ geriye götüren CHP belediyeciliği! CHP’li İBB’den tarihi hizmet. İstanbul bunu hak etmiyor. Yorum sizin." ifadelerini kullandı.

Olay sosyal medya gündemine gelirken, vatandaşlar İBB'yi eleştirilerin hedefine koydu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal