İstanbul'da Seferler Tekrar Başladı!

Yoğun sisten dolayı seferleri iptal edilen Karaköy-Kadıköy, Üsküdar-Eminönü, Beşiktaş-Kadıköy, Eminönü-Kadıköy ve Anadolukavağı-Sarıyer seferleri sisin etkisini kaybetmesi ile tekrar başladı.

10.04.2018-10:08 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-10:00) İstanbul'da Seferler Tekrar Başladı!

Şehir Hatları tarafından yapılan duyuruda, yoğun sisten dolayı Karaköy-Kadıköy, Üsküdar-Eminönü, Beşiktaş-Kadıköy, Eminönü-Kadıköy ve Anadolukavağı-Sarıyer seferlerinin karşılıklı bir şekilde iptal edildiğini açıkladı. Sisin etkisini azaltmasından sonra Şehir Hatları seferleri tekrar başladı.

İstanbul'da etkisini gösteren sis deniz ulaşımını olumsuz yönde etkiliyor. Şehir Hatları tarafından yapılan duyuruda, yoğun sisten dolayı Karaköy-Kadıköy, Üsküdar-Eminönü, Beşiktaş-Kadıköy, Eminönü-Kadıköy ve Anadolukavağı-Sarıyer seferlerinin karşılıklı bir şekilde iptal edildiğini açıkladı.

Bilhassa İstanbul Boğazında etkisini gösteren sisten dolayı görüş mesafesinin düştüğü fark edildi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, yoğun sis nedeniyle gözden kayboldu. İstanbul Boğazı'nda da kısıtlı görüş sebebiyle çift yönlü olarak gemi trafiği kapatıldı.

SEFERLER TEKRAR BAŞLADI

Sisin etkisini kaybetmesinden sonra Şehir Hatları seferleri tekrar başladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal