İstanbul'da Sahte İçki Operasyonu

İstanbul Kartal'da geçen gün üç şahıs sahte içkiden zehirlenip hastaneye kaldırılmıştı. Soruşturmaya devam eden emniyet güçleri bir iş yerine düzenlediği baskın operasyonunda sahte içkiler ve bu içkilerin yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi, hadiseyle alakalı bir şahıs yakalandı.

12.10.2020-15:39 - (Son Güncelleme: 12.10.2020-15:33) İstanbul'da Sahte İçki Operasyonu

Kartal’da, cumartesi günü Abdil K., Kemal K ile Rahmi K. bir işyerinden aldıkları malzemelerle alkollü içki yaparak içti.

Ardından fenalaşan üç şahıs, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık personelleri aracılığıyla yapılan saptamalarda, üç şahıs da metil alkolden zehirlenerek, görme kaybı yaşadığı tespit edildi, durum emniyet güçlerine ihbar edildi.

Emniyet güçleri, hastanede olan üç şahsın ifadesine başvurarak, Kartal’ın Petroliş mahallesindeki bir iş yerine baskın gerçekleştirdi.

Orada yapılan arama sonucunda 290 tane anason, 10 tane votka, 30 tane 10 miligram viski kiti, dokuz tane metil alkol, iki buçuk litre kaçak viski, iki buçuk litre kaçak rakı bulundu, iş yeri personeli Yavuz Ö., yakalandı
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal