İstanbul'da Kurye Faciası: Hem Yol Verdi Hem Dayak Yedi!

İstanbul'da bir kurye vakası daha! Tuzla'da sipariş yetiştirmek amacıyla bir siteye giriş yapmak isteyen motorlu kurye, çıkış kapısından siteye girme girişiminde bulunan site sakini tarafından darbedildi.

14.07.2020-14:32 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-14:51) İstanbul'da Kurye Faciası: Hem Yol Verdi Hem Dayak Yedi!

Söz konusu kişinin tokatlı saldırısına uğrayan moto kurye, kaskı ile savunmaya geçerek nefsi müdafada bulundu. 

Kuryenin tokatlanarak darbedildiği ve savunmaya geçtiği dakikalar, karşılık verdiği kavga anları, kamera kayıtlarına yansıdı.

Salgın sürecinde yoğun çalışma maratonuna giren kuryeler, yaşadıkları ilginç olaylarla asayiş haberlerine manşet oluyor.

Olay yerinden yansıyan açıklamaya göre, Tuzla’da, bir siteye sipariş sevkiyatı yapan moto kurye siparişini bıraktıktan bir süre sonra darbedildi.

YOL VERMESİNE RAĞMEN DARBEDİLDİ

Yapılan açıklamaya göre, site çıkışında, ters güzergahı kullanarak çıkış kapısından siteye girmeye teşebbüs eden site sakininin aracına yol veren kurye görevlisi nezaket ifadesi olarak yol vermesine rağmen site sakininin sözlü saldırısına uğradı.

Ardından çıkan kavgada site sakini kuryeyi tokatlamaya başlayarak meydan dayağı çekti. Şahsın bir süre tokatlı saldırısına maruz kalan kurye de kendisini savunarak karşısındaki şahsa kaskı ile vurdu.

KURYE SALDIRIYA UĞRARKEN GÜVENLİK GÖREVLİLERİ İZLEDİ

Diğer taraftan ilginç olan hadise ise kuryenin saldırıya uğrarken sitenin güvenlik görevlilerinin olayı görmesi fakat müdahale etmemesi oldu.

Tüm bunların sosyal medyaya yansıması üzerine gelen tepkiler kurye şirketinin açıklama yapmadığına yol açtı.

Bahsi geçen açıklamada şu ifadelere yer verildi: 'Arkadaşımızla iletişime geçilmiş, hukuki süreçte yanında olacağımız kendisine belirtilmiştir. Hassasiyetinize teşekkür ederiz'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal