İstanbul'da Korkutan Yangın! Halk Paniğe Kapıldı

Ümraniye'de İMES sanayi sitesinde park edilmiş 4 iş makinesi bilinmeyen bir nedenden dolayı yangına sebep oldu.

01.03.2018-09:44 - (Son Güncelleme: 01.03.2018-09:40) İstanbul'da Korkutan Yangın! Halk Paniğe Kapıldı

Meydana gelen kaza, 04.00 sularında, Ümraniye'de yer alan İmes Sanayi Sitesi C Blok, 309. Sokakta bulunan bir nakliye firmasının otoparkında yaşandı. Alınan bilgilere göre, nakliye şirketinin önünde duran bir iş makinesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı.

2 vinç ve 2 forklift alev alev yandı. İnşaat firmasının otoparkında park halinde olan Vinç'te meydana gelen yangın kısa sürede yan tarafta bulunan ve park halinde olan başka bir vinç ve 2 forklift aracını da sardı.

İş makinelerinde ardı ardına patlamalar yaşanırken, olaya şahit olan vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiyeler yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

Yangına şahit olan Hüseyin Akbey " Biz çalışıyorduk, dışarı çıktığımızda patlama sesleri geldi. Baktık araçlar yanıyor, itfaiyeye haber verdik hemen. Büyük ihtimalle kendisi yanmaya başladı, kundaklama falan yok bence, kimseyi görmedik" dedi.

İtfaiye ekipleri iş makinesinde soğutma çalışması yürütürken, polis ekiplerinin çevrede güvenlik önlemleri aldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma yürütüyor.

Son Dakika Yaşam Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal