İstanbul'da Kimyasal Yağış Alarmı

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre, ülke genelinde sağanak yağış öngörülüyor.

20.09.2019-09:30 - (Son Güncelleme: 20.09.2019-11:57)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gündeme getirilen bilgilere göre, yurt genelinin az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerin yer yer parçalı bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.

Hava sıcaklığının ülkenin kuzey ve iç kesimlerde 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı öngörülüyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerinden hafif, Marmara'da ise sabah saatlerinden sonra yurt genelinde orta şiddette ilerleyeceği düşünülüyor.

Kimyasal Yağış Olacak Mı?

Tuzla’da bir kimya fabrikasında meydana gelen yangın, bugün ve hafta sonu yağması planlanan yağmur için tehlike yarattı. Yangın esnasında yağmur olmamasını bir avantaj olarak nitelendiren Meteoroloji Mühendisi Güven Özdemir, “Kimyasal partiküller rüzgar ile birlikte dağıldı. Yağışa büyük bir etkisi olacağını sanmıyorum” diye konuştu.

Son Gelişme İstanbul'da Kimyasal Yağış

Tuzla’da bir kimya fabrikasında meydana gelen yangın, bugün ve hafta sonu yağması planlanan yağmur için tehlike yarattı.

Yangının ardından Tuzla ve çevresinde etkisini gösteren yağış vatandaşları korkuttu. Yağışın meydana geldiği bölgedeki varandaşlardan alınan son bilgiye göre İstanbul'da kendini gösteren yağmurla birlikte sokaklarda köpükler meydana geldi, vatandaşlar tedirgin oldu.

Bölge sakinleri yağış alanında bulunmamaya dikkat ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal