İstanbul'da Kalaşnikoflu Çatışma

İstanbul'un Beyoğlu semtinde Kalaşnikoflu çatışma sonrasında bir kişi yaralanırken, polislerin gerçekleştirdiği operasyonda pek çok silah ele geçirdi.

03.04.2020-12:41 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-15:01)

İstanbul'un Beyoğlu semtinde Kalaşnikoflu çatışma sonrasında bir kişi yaralanırken, polislerin gerçekleştirdiği operasyonda pek çok silah ele geçirdi.

İstanbul'da iki grup arasında henüz öğrenilemeyen bir sebeple silahlı kavga meydana geldi. Kavga sırasında kalaşnikofla ateş açıldı.

BİR KİŞİ AĞIR YARALI

Hadise yerine polis ve sağlık personelleri intikal ederken, çıkan kavga esnasında karnından yaralanan Berkay T., Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Ameliyata alınan gencin yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği bildirildi.

ADRESLERE OPERASYON

Çatışmanın akabinden operasyon başlatan polisler zanlıların adreslerine gerçekleştirdiği operasyonlarda, seyyar dipçiği olan uzun namlulu silah ile bu silaha ait içi dolu şarjör, 4 tane tabancayla içleri dolu şarjörler, 127 tane mermi, 3 tane çelik yelek ve boş şarjöre ele geçirdi. 3 zanlı da  tutuklandı.

DÖNER BIÇAĞI İLEE 450 ADET MERMİ

Operasyonu derinleştiren polisler Okmeydanı Piyalepaşa Mahallesi’nde 9 ayrı adrese aynı zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Yoğun yağış esnasında yapılan ve pek çok polisin katıldığı geniş çaplı operasyonda polisler, 450 adet mermi, baza altında gazete kağıdına sarılı döner bıçağı, av tüfeği ile kurusıkı tabanca ele geçirdi.

Polis tarafından tutuklanan Ali O, Murat G. ve Mehmet Samet B, sağlık kontrollerinin akabinden emniyete alındı.

Sanıkların "kasten yaralama”, “taksirle yaralama”, “mala zarar verme”, “açıktan hırsızlık” ve “kaçakçılık” benzeri suçlardan toplam 20 tane suç kaydı olduğu tespit edildi.

Haliç Polis Merkezi Amirliği ekiplerinin hadiseyle alakalı faaliyetlerine devam ettiği bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal