İstanbul'da Hareketli Anlar; Çatışma Çıktı!

Arnavutköy'de gece vakitlerinde hareketli anlar meydana geldi. Hadımköy'de devriye gezen polis ekipleri şüphelendikleri, aracı durdurmak istedi. Polisi görünce kaçan araçtaki 5 kişi ile polis arasında bir süre kovalamaca yaşandı.

17.11.2018-11:55 - (Son Güncelleme: 17.11.2018-11:32) İstanbul'da Hareketli Anlar; Çatışma Çıktı!

Arnavutköy'de gece vakitlerinde hareketli anlar meydana geldi. Hadımköy'de devriye gezen polis ekipleri şüphelendikleri, aracı durdurmak istedi. Polisi görünce kaçan araçtaki 5 kişi ile polis arasında bir süre kovalamaca yaşandı. Hadımköy'den Arnavutköy'e kadar yaşanan ortalama 15 kilometrelik bir kovalamacadan sonra araç, Gençosman Caddesi'ne kurulan kapanla durduruldu. Lastikleri patlatılan araçtaki 5 zanlının polisin uyarılarına rağmen araçtan inmedi.

Teslim olmayan araçtakilerle polis arasında silahlı çatışma meydana geldi. Çatışmada zanlılardan biri yaralı olarak ele geçirilirken diğer 4 kişi ise polise teslim oldu. Araçta yapılan incelemede paketlenmiş halde uyuşturucu madde ile tabanca bulundu. Cezaevi firarisi olduğu öğrenilen yaralı zanlı A.S. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinden sonra Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Diğer 4 zanlı ise sorgulanmak için Arnavutköy Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Son Dakika Günem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal