İstanbul'da Getir Kuryesinde Coronavirüs Tespit Edildi

Getir uygulaması sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul'da bir çalışanlarında coronavirüs tespit edildiği duyurdu.

09.04.2020-10:54 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-10:43) İstanbul'da Getir Kuryesinde Coronavirüs Tespit Edildi

Çin'den yayılmaya başlayan coronavirüs salgını ülkemizde etkisini günden güne artırıyor. İnsanlar bu dönemde özellikle sosyal mesafe kuralına uymaya çalışıyor. Birçok işletme kapatılırken, internet siteleri ve uygulamalar hizmet vermeye devam ediyor.

Bu kapsamda hizmet veren Getir uygulaması kuryeleri çalışmaya devam ediyor. Uygulamanın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise İstanbul Bulgurlu deposunda çalışan bir kuryede coronavirüs tespit edildiği belirtildi. Yapılan açıklamada, "İstanbul Bulgurlu depomuzda çalışan bir kurye arkadaşımızın maalesef Kovid-19 pozitif olduğunu öğrendik. Arkadaşımızın durumu iyi. Aşağıda bu gibi durumlarda İl Sağlık Müdürlüğü talimatları doğrultusunda oluşturduğumuz prosedürümüzü sizinle paylaşmak isteriz." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan uygulama aldığı önlemleri de paylaştı. Depoda çalışan herkes 14 gün boyunca izole olmaları için evlerine gönderilecek ve bu çalışanlar ücretli olarak izinli sayılacak. Depoda paketli olmayan bütün ürünler imha edilecek. Tüm ekipman ve ürünler dezenfekte edilecek. 

Şirket, 24 saat içerisinde deponun yeni bir ekip ile hizmete geçmesini hedefliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal