İstanbul'da Tekstil Atölyesinde Korkutan Patlama!

İstanbul'da, Bahçelievler'de bir tekstil atölyesinde gaz sıkışması nedeni ile bir patlama meydana geldi. Olay yerinden yansıyan ilk rapora göre, yabancı asıllı olan bir kişi öldü ve 10 kişi yaralandı.

27.06.2020-07:39 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-10:47)

Olay yerinden yansıyan açıklamaya göre Mimar Sinan Caddesi'nde yer alan bir binanın giriş katında, sebebi tespit edilemeyen bir patlama gerçekleşti.

Patlamanın ihbar edilmesinin ardından bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri intikal etti. Patlamadan sonra çıkan yangını söndüren görevli ekipler bölgeyi kontrol altına aldı.

Aktarılan bilgiye göre patlamanın yaşandığı yapı ve bitişiğindeki bina, birbirinden ayrıldı. Bunların haricinde paraleldeki Sakıp Sabancı Caddesi'nde de bazı iş yerlerinin camlarının kırıldığı gözden kaçmadı.

Cadde trafiğe kapatılırken patlamadan zarar gören araçlar, bulundukları yerden çekicilerin yardımıyla alındı. Görevli ekiplerin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan İstanbul Valiliği tarafından konuyla ilgili olarak bir açıklama yayınlandı. Açıklamada, "Saat 04.55'te Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde bulunan bir tekstil atölyesinde, ilk belirlemelere göre gaz sıkışmasından dolayı bir patlama meydana gelmiştir. Olay yerine itfaiye, 112 sağlık ekibi ve polis sevk edilmiştir.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle meydana gelen yangın söndürülmüştür. Binanın üst katlarından panik halinde dışarı çıkarken hafif yaralanan 10 kişi, sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere sevk edilmiş, yabancı uyruklu 1 kişinin hayatını kaybettiği anlaşılmıştır.

Binada yangın sonrası soğutma çalışmaları tamamlanmış ve tedbir amaçlı olarak tahliye çalışması yapılarak bina boşaltılmıştır. Olay ile ilgili inceleme ve soruşturma yürütülmektedir." ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal