İstanbul'da Bıçaklı Doktor Kavgası :1 Ölü

İstanbul'da Balta Limanı Kemik Hastalıkları Hastanesi'nde iki doktor arasında meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kişi öldü.

11.10.2019-09:27 - (Son Güncelleme: 11.10.2019-14:11)

 

İstanbul'da Balta Limanı Kemik Hastalıkları Hastanesi'nde iki doktor arasında meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kişi öldü.

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Dr. Kaan Erol, meslektaşı tarafından uğradığı bıçaklı saldırıda yaşamını yitirdi.

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde asistan olarak çalışan Dr. Yavuz S. ile aynı hastanede görev yapan Dr. Kaan Erol arasında saat 05.50'de bilinmeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Yavuz S, Kaan Erol'u vücudunun birçok bölgesinden bıçakladı. Aldığı ağır bıçak darbesi sonucu yaralanan Erol, buradaki ilk müdahalenin ardından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kaan Erol, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Dr. Kaan Erol'un muayenesi sırasında vücudunda 30'un üzerinde bıçak yarası olduğu belirlendi.

Şüpheli Yavuz S. ise hastane polisi tarafından gözaltına alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal