İstanbul'da Askeri Araç Devrildi! Şehit ve Yaralılar Var

İstanbul Bağcılar'daki birliğinde er olarak vazife yapan Sertaç Yavuzeş (25), kullandığı aracın devrilmesi neticesinde şehit düştü. Araçta olan 2 asker ise yaralandı. Yaralı askerler hastaneye sevk edilerek tedaviye alındı.

20.03.2019-16:36 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-16:43) İstanbul'da Askeri Araç Devrildi! Şehit ve Yaralılar Var

İstanbul'da askeri aracın devrilmesi neticesinde er Sertaç Yavuzeş şehit düştü, 2 asker de yaralandı. Yaralı askerler hastanede tedavi altına alınırken, Yavuzeş'in naaşı, yapılacak törenin sonrasında Antalya'ya sevk edilecek.

İstanbul Bağcılar'daki birliğinde er olarak vazife yapan Sertaç Yavuzeş (25), kullandığı aracın devrilmesi neticesinde şehit düştü. Araçta olan 2 asker ise yaralandı. Yaralı askerler hastaneye sevk edilerek tedaviye altına alındı.

Acı haber, bugün öğle saatlerinde Antalya'nın Güzeloluk Mahallesi'nde ikamet eden Sertaç Yavuzeş'in babası Muzaffer Yavuzeş'e verildi. Oğlunun 9 aylık asker olduğunu söyleyen Muzaffer Yavuzeş, "Vazife yaptığı birlikte komutanın postasıydı. Kaza olduğunu, kendisinin şehit düştüğünü, 2 arkadaşının da yaralı olduğunu söylediler. Ayrıntıları hakkında bilgimiz yok" dedi.

Birliğinde yapılacak törenin sonrasında Antalya'ya gönderilecek olan Sertaç Yavuzeş'in naaşı, yarın yapılacak törenin sonrasında Güzeloluk Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal