İstanbul'da Akademisyenlere Operasyon!

İstanbul'da akademisyenlere dönük operasyon yapıldı. Operasyon çerçevesinde Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turgut Tarhanlı, Boğaziçi Üniversitesi Matematik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Betül Tanbay'ın da yer aldığı çok sayıda kişi gözaltına alındı.

16.11.2018-10:38 - (Son Güncelleme: 16.11.2018-10:32) İstanbul'da Akademisyenlere Operasyon!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan tutuklu Osman Kavala ile alakalı soruşturma çerçevesinde çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişiler içinde Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turgut Tarhanlı, Boğaziçi Üniversitesi Matematik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Betül Tanbay, Anadolu Kültür Derneği Başkan vekili Yiğit Ekmekçi, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Hakan Altınay, Anadolu Kültür Genel Koordinatörü Asena Günal ve danışmanları Çiğdem Mater ile Meltem Aslan'ın da yer aldığı bildirildi.

İKİNCİ DALGA OPERASYON

İstanbul'da Osman Kavala soruşturmasına dönük ikinci dalga operasyon başlatıldı. Osman Kavala, İstanbul Cumhuriyeti Başsavcılığı tarafından başlatılan 17/25 Aralık ve 15 Temmuz Darbe Girişimi soruşturması çerçevesinde tutuklanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal