İstanbul'da 45 Bin Kişiye Sosyal Yardım Ödemesi Yapıldı

İstanbul'da, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler, İçişleri ile Ulaştırma ve Altyapı bakanlıkları tarafından başlatılan uygulama çerçevesinde destek ödemesi yapıldı. Bekçi ve polis ekipleri eşlik ettiği PTT görevlileri 45 bin kişiye sosyal yardım ödemelerini ulaştırdı.

04.04.2020-20:24 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-21:08) İstanbul'da 45 Bin Kişiye Sosyal Yardım Ödemesi Yapıldı

Uygulama İstanbul Valiliği koordinasyonunda gerçekleştirildi. Buna göre polis, jandarma ve PTT ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevlileri ödemeleri evlere teslim etti. Yapılan ödemeler ise kaymakamlıklar bünyesinde toplanan, yardım dağıtımlarını içeriyor.

Görevliler tarafından önceden belirlenen 45 bin kişinin adreslerine gidilerek, bin liradan oluşan yardımlar elden teslim edildi.

Coronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin alınan tedbirler kapsamında PTT şubelerinde yoğunluk oluşmaması ve tedbirlerin aksamaması adına ödemelerin elden teslim edilmesi kararlaştırılmıştı.

Uygulamadan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı kapsamında, belirlenen aileler yararlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal