İstanbul'da 3'ü Polis Aracı Toplam 7 Aracın Zincirleme Kazası,Çok Sayıda Ekip Gönderildi!

İstanbul'da 2 aracın arasında gerçekleşen kazaya el atmak için olay mevkine gelen polis ekiplerinin araçlarına sürücünün direksiyon kontrolünü kaybettiği başka bir aracın çarpması ile zincirleme trafik kazası gerçekleşti. 3'ü polis aracı olarak toplamda 7 aracın dahil olduğu kazada 4 kişi yaralandı.

01.02.2020-09:28 - (Son Güncelleme: 01.02.2020-09:26) İstanbul'da 3'ü Polis Aracı Toplam 7 Aracın Zincirleme Kazası,Çok Sayıda Ekip Gönderildi!

İstanbul Maltepe'de D-100 Karayolu üzerinde meydana gelen ve 3'ü polis otosu olmak üzere toplam 7 aracın dahil olduğu trafik kazasında 1 kişi ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Öğrenilen bilgiye göre, D-100 Karayolu Ankara yönünde yolculuk yapan iki araç, Küçükyalı konumuna geldikleri esnada maddi zararlı kaza yaptı.

Haber üzerine vaka yerine gelen 3 farklı polis ekibi, yol üzerinde güvenlik tedbiri almak ve kazaya müdahale etmek üzere araçlarını yolun yanına bıraktı. O esnada kazanın gerçekleştiği alana gelen başka bir otomobil, yağmurlu havada sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi ile polis otosuna çarptı.

YARILININ DURUMU AĞIR

Toplamda 7 otomobilin dahil olduğu kazanın üzerine vaka yerine çok sayıda sağlık ekibi gönderildi.

Polis otolarına çarpan araçtaki şoför ve bir yolcu, çarpmanın tesiriyle yaralandı.Olay mevkiinde yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI

Bu esnada,vaka yerindeki polislerden ikisinin de kaza esnasında yaralandığı fakat durumlarının iyi olduğu aktarıldı.

Kazanın sonrasında kara yolu bir süre trafiğe kapandı Araçların yol üzerinden almasının sonraısndan trafik akışı tekrar normale haline döndü.

Son Dakika Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal