İstanbul'da 28 İlçede Mazbatalar Verildi

31 Mart yerel seçimlerinin ardından sonuçların kesinleştiği yerlerde mazbatalarda da verildi. İşte İstanbul'da mazbatasını alan ve bekleyen ilçeler...

10.04.2019-09:21 - (Son Güncelleme: 10.04.2019-09:14) İstanbul'da 28 İlçede Mazbatalar Verildi

31 Mart yerel seçimlerinde başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmak üzere pek çok il ve ilçede itiraz süreçleri sürüyor. Seçimlerin üstünden geçen 10 günün sonrasında İstanbul'da mazbatasını alan ve almayan ilçeler de netleşmeye başladı.

28 İLÇEDE MAZBATALAR VERİLDİ

Habertürk Yazarı Esra Boğazlıyan'ın aktardığına göre mazbatanın verildiği ilçeler şu şekilde sıralanıyor: Adalar, Arnavutköy, Avcılar, Ataşehir, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Beykoz, Beşiktaş, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Çatalca, Çekmeköy, Eyüpsultan, Fatih, Güngören, Kadıköy, Kartal, Küçükçekmece, Sarıyer, Şişli, Ümraniye, Üsküdar, Silivri, Sultangazi, Tuzla ve Zeytinburnu.

8 İLÇE MAZBATASINI BEKLİYOR

İstanbul'da mazbatasını bekleyen 8 ilçe ise şu şekilde; Başakşehir, Beyoğlu, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Pendik, Sancaktepe ve Sultanbeyli.

ŞİLE'DE TESLİM İŞLEMİ BUGÜN, ESENLER'DE İSE CUMA GÜNÜ OLACAK

Öte taraftan Şile'de mazbata teslim işlemi yarın yapılacak. Esenler ise Cuma gününü beklerken Maltepe'nin ne zaman alacağı şimdilik belli değil.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal