İstanbul'da 10 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi

İstanbul'da operasyonlarda ele geçirilen yaklaşık 10 ton uyuşturucu madde yakılarak imha edildi. İmha işlemine Vali yardımcısı Mehmet Ali Özyiğit başkanlığında, kolluk kuvvetlerinden görevliler, İl Sağlık Müdürlüğü ve Toprak Mahsulleri Ofisi'nden görevliler eşlik etti.

15.05.2019-17:56 - (Son Güncelleme: 16.05.2019-13:12)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İl Jandarma Komutanlığı ve Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonlarda yakalanan ve 2313 sayılı 'Uyuşturucu Maddelerin Murakabesi Hakkında Kanun' kapsamında İstanbul'da bulunan adli emanetlerde saklanan uyuşturucu maddeler kamyonlarla Büyükçekmece'de bulunan bir çimento fabrikasına getirildi. Uyuşturucu maddeler fabrikada sabah saatlerinde 2000 derece sıcaklıktaki döner fırın kazanına atılarak imha edildi. Fabrikanın üst düzey filtreleme sistemi sayesinde yanan uyuşturucu maddelerden çıkan duman ve gazların çevreye zarar vermediği belirtildi.

MORFİN VE AFYON SAKIZI TIP ALANINDA KULLANIM İÇİN AYRILDI  

İmha işlemi sırasında Afyon Sakızı ve Morfin gibi uyuşturucu maddeler tıp alanında kullanılabilmesi amacıyla işlenmek üzere Toprak Mahsulleri Ofisi Afyon İşleri Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal