İstanbul Valiliği, 2019 UEFA Süper Kupa Finali İçin Önlemlerini Aldı

İstanbul Valiliği, Beşiktaş Park Stadyumunda Liverpool ve Chelsea takımları arasında oynanacak olan 2019 UEFA Süper Kupa Finalinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli tüm önlemlerin alındığını açıkladı.

09.08.2019-20:16 - (Son Güncelleme: 09.08.2019-20:11) İstanbul Valiliği, 2019 UEFA Süper Kupa Finali İçin Önlemlerini Aldı

İstanbul Valiliği, 14 Ağustos 2019 Çarşamba günü saat 22.00' de Beşiktaş Park Stadyumunda Liverpool ve Chelsea takımları arasında oynanacak 2019 UEFA Süper Kupa Finalinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli tüm önlemlerin alındığını açıkladı. Alınan trafik ve güvenlik önlemlerinin bildirildiği yazılı açıklama şu şekilde:

"EN ÜST SEVİYE EMNİYET VE TRAFİK TEDBİRLERİ"

Müsabaka öncesi; 04-19 Ağustos 2019 tarihleri arasında köprü sökümü yapılacağından Şehit Mehmetçik Caddesi tamamen, Bayıldım Caddesi tek şerit kapatılacak, Cemil Reşit Rey Kongre Salonu ve çevresinde gerekli yol kapamaları yapılacaktır. UEFA Başkanı ve yönetimi, Liverpool ve Chelsea takım kafilelerinin konaklayacakları oteller ve çevrelerinde, ilimizdeki bütün programlarında en üst seviyede emniyet ve trafik tedbirleri alınacaktır. Liverpool ve Chelsea takım kafilelerinin İstanbul Havalimanına inişleri sonrası eskort eşliğinde otellere intikalleri sağlanacaktır. Liverpool ve Chelsea takım taraftarlarının geldikleri havalimanlarında ve taraftarların toplanma alanlarına gidişlerinde gerekli tedbirler alınacaktır. 5 Ağustos 2019 tarihinden itibaren müsabakaya ilişkin bütün tedbirler alınmış ve uygulanmaya başlanmıştır.

"TRAFİĞE KAPANACAK" 

Müsabaka esnasında; Müsabaka gününden bir gün önce Beşiktaş Park Stadı, Liverpool takım taraftarlarının toplanma alanı Taksim Meydanı ve Chelsea takım kafilelerinin toplanma alanı Beşiktaş Çarşı Meydan ile çevrelerinde gerekli tedbirler alınacaktır. Maç günü öğle saatlerinde stadyum bağlantı yolları trafiğe kapatılacaktır.

Son dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal