İstanbul Tuzla'da Narkotik Operasyonu: 3 Gözaltı

Tuzla'da, çevik kuvvet ve özel harekatın da katıldığı uyuşturucu satıcılarına eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı

18.06.2019-09:56 - (Son Güncelleme: 18.06.2019-12:08)

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Orhanlı Polis Merkezi'nde toplanan yaklaşık 130 personelin katılım sağlamasıyla saat 05.30 sularında konvoy oluşturularak belirlenen 10 adrese yönlelik operasyon için harekete geçildi.

HAVADAN DESTEK  

Operasyon doğrultusunda Aydınlı Mahallesi Sühelya Sokak üzerinde bulunan 2 katlı binanın arkasında gecekonduya Özel Harekat Polisleriyle girildi. Özel Harekat ve Narkotik polisleri gecekondunun içerisini detaylı bir şekilde ararken sokakta ise geniş güvenlik tedbiri alındığı görüldü. Söz konusu operasyona bir polis helikopteri de havadan destek verdi.

UYUŞTURUCUYU NARKOTİK KÖPEĞİ BULDU  

Narkotik köpeği de aramalar esnasında gecekondunun yatak odasında bir miktar uyuşturucu madde buldu. Gecekondu da ikamet edne 3 kişi gözaltına alınırken operasyon doğrultusunda çok sayıda kişi gözaltına alındığı aktarıldı.

Gözaltına alınanlar sorgulanmak amacıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi. Diğer yandan İstanbul'da gece yarısı yapılan başka bir operasyonda da yaklaşık 1 kilo uyuşturucu madde bulunduğu belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal