İstanbul Taksiciler Odası Başkanı: Yapılan Zam Değil, Bir Düzeltme

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı Eyüp Aksu, yazılı açıklamasında taksi fiyatlarındaki artışın zam değil düzeltme olduğunu bildirdi.

28.08.2019-08:58 - (Son Güncelleme: 28.08.2019-08:58) İstanbul Taksiciler Odası Başkanı: Yapılan Zam Değil, Bir Düzeltme

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı Eyüp Aksu taksi fiyatlarındaki zamlarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) ile taksi ücretlerinin yeniden düzenlenmesine ilişkin uzun süredir görüşme halinde olduklarını ifade etti. 

"ZAM DEĞİL, BİR DÜZELTME"

Alınan karar doğrultusunda ortaya çıkan yeni fiyat tarifesi hakkındaki açıklamasında Aksu, "50 bine yakın taksi şoförüne, şoförlerimizin aileleriyle birlikte toplam sayısı bulan 250 bin kişilik ailemize ve tüm İstanbullulara hayırlı olsun. Taksimetre ücretlerindeki son değişikliğin Eylül 2017'de yani yaklaşık 2 yıl önce gerçekleştiğini göz önünde bulundurduğumuzda, bu ücret değişikliğini bir zam olarak değil bir düzeltme olarak değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal