İstanbul Polisinden Büyük Operasyon! Giriş-Çıkışlar Tutuldu!

İstanbul polisi "Kurt Kapanı-25" operasyonu çerçevesinde şehrin giriş ve çıkışlarını tuttu. Operasyon kapsamında çok sayıda polis görev yapıyor.

05.10.2018-15:33 - (Son Güncelleme: 05.10.2018-15:29) İstanbul Polisinden Büyük Operasyon! Giriş-Çıkışlar Tutuldu!

İstanbul'da, hava ve deniz polisinin desteğiyle yapılan "Kurt Kapanı-25" uygulaması çerçevesinde, şehrin giriş çıkışlarında denetimler yapılıyor.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın emri çerçevesinde saat 14.00'te başlayan operasyona, 39 ilçede Asayiş Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlükleri, Özel Harekat, Narkotik Suçlarla Mücadele, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Deniz Limanı, İstanbul Atatürk Havalimanı, Foto Film ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı şube müdürlüklerinin çalışanları katılıyor.

Havacılık Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis helikopteri, Deniz Şube Müdürlüğü'ne ait polis botları ve narkotik dedektör köpeklerin de olduğu uygulamada, şehre giriş çıkış gerçekleştirilen birçok yerde denetimler yapılıyor.

Polis birimleri, şüpheli görülen şahısların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması, halka açık bazı yerler ve iş yerlerinde de arama gerçekleştiriliyor.

Polisler, şüpheli araçlarda narkotik köpeklerle arama gerçekleştiriyor. Uygulamaya polis helikopteri de havadan destek veriyor.

Uygulamanın saat 15.00'te biteceği açıklandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal