İstanbul Maltepe'de Çocuğu Olmayan Ailelere Taşıyıcı Annelik Yapan Şebeke Çökertildi

İstanbul Maltepe'de gerçekleştirilen operasyonda, çocuğu olmayan ailelere para karşılığında taşıyıcı annelik ve yumurtalık sağlayan şebekenin iki üyesi gözaltına alındı. Operasyonda, çok fazla doğurganlık arttırıcı hormon ilacına el konuldu.

28.02.2019-17:57 - (Son Güncelleme: 28.02.2019-17:51) İstanbul Maltepe'de  Çocuğu Olmayan Ailelere Taşıyıcı Annelik Yapan Şebeke Çökertildi

İstanbul Maltepe'de gerçekleştirilen operasyonda, çocuğu olmayan ailelere para karşılığında taşıyıcı annelik ve yumurtalık sağlayan şebekenin iki üyesi gözaltına alındı. Operasyonda, çok fazla doğurganlık arttırıcı hormon ilacına el konuldu.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, operasyonla alakalı şu bilgiler verildi:

'PARA KARŞILIĞI TAŞIYICI ANNELİK VE YUMURTALIK TEMİN ETTİĞİ ANLAŞILMIŞTIR'

'Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğümüze gelen bir ihbar değerlendirilmiş; yapılan tahkikat sonucunda, KKTC merkezli organizasyonun, çocuğu olmayan ailelere para karşılığı taşıyıcı annelik ve yumurtalık temin ettiği anlaşılmıştır.

Bu grubun içinde bulunan Gürcistan ve Türkiye uzantılı iki şahıs tespit edilmiştir.

'DOĞURGANLIĞI ARTTIRICI HORMON İLAÇLARI ELE GEÇİRİLDİ'

Maltepe'deki bir adrese yapılan operasyonda, çok sayıda doğurganlık arttırıcı hormon ilacı ile 63 (altmış üç) şişe farklı markalara ait gümrük kaçağı alkollü içki ele geçirilmiştir.

İkamette yapılan aramada birisi taşıyıcı anne olan (N.B) ve (A.K) isimli iki yabancı uyruklu kadın Şüpheli, yakalanarak Adliyeye sevk edilmiştir.'

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal