İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'dan Yeni Polislere Nasihat

Arnavutköy Polis Meslek Eğitim Merkezinde (POMEM)'de eğitimlerini tamamlayan 290'ı kadın 714 polis için tören yapıldı. Törende, İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan genç polislere Hz. Ömer (r.a.)'dan örnekler vererek nasihatlerde bulundu.

07.08.2019-18:26 - (Son Güncelleme: 07.08.2019-18:21) İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'dan Yeni Polislere Nasihat

Arnavutköy Polis Meslek Eğitim Merkezinde (POMEM) 23'üncü dönem eğitimlerini tamamlayan 290'ı kadın 714 polis için mezuniyet töreni düzenlendi. Törene ,İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özyiğit, İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, Polis Okulu Müdürü Vedat Mercan ve mezun olan polislerin aileleri katıldı.

YEMİN TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Mezun olan polisler için düzenlenen törende, erkek ve kadın polisler yakın savunma tekniklerinden oluşan özel bir gösteri yaptı. Gösterinin ardından genç polisler, bayrak ve Kur'an-ı Kerim üzerine yemin ederek meslek hayatlarına başladı. 

"HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM"

“Ben inanıyorum ki sizler de mesleğe başladığınızda devlet düşmanları, vatan hainleri, hırsızlar, arsızlar, ahlaksızlar, uyuşturucu kaçakçıları kötü olan herkes sizleri gördüklerinde tir tir titreyecek. Ama vatanını seven, memleketini seven, milletini seven, insanlara hizmet etmek için çaba sarf eden her insan da sizleri gördüğünde huzur bulacak. Gece gündüz nerede bir polis görse güven duyacak huzur duyacak. Ben sizlerin bu figürü örnek alacağınızı tıpkı Hz. Ömer gibi düşmanları tir tir titretip, dostları da sevindirecek polisler olacağınıza eminim. Hepinize başarılar diliyorum”.  

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal