İstanbul İçin Yağmur Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamalara göre, yarın akşam saatlerinden itibaren Marmara Bölgesi yağışlı havanın etkisine girecek. Yağmurlu havanın hafta sonu da etkili olması bekleniyor.

26.03.2020-15:46 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-15:35) İstanbul İçin Yağmur Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Marmara Bölgesi'nde yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. 1'nci Bölge Tahmin ve Erken Uyarma Merkezi'ne göre Marmara Bölgesi'ndeki yağmurun sağanak şeklinde başlaması tahmin ediliyor. Yağışlı havanın hafta sonunda da etkili olması bekleniyor.

Açıklamada, hava sıcaklıklarının yarın akşam saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistem ile birlikte hissedilir derecede  azalacağı ve mevsim normallerinin altında seyredeceği kaydedildi.

SOSYAL İZOLASYONU SAĞLAYABİLİR

Öte yandan geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'da havanın güneşli olması nedeniyle vatandaşlar sahil şeritlerine ve park alanlarına akın etti. Güneşi gören vatandaş coronavirüs salgınının hiçe sayarak uyarılara rağmen dışarıya çıktı. Bu hafta sonu havanın kapalı ve yağmurlu olması 'insanların evde kalmasını sağlayabilir' şeklinde yorumlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal