İstanbul Hava Durumu: Bugün 30 Dereceyi Gördü

Nisan ayı bitmeden Türkiye genelinde yakıcı sıcaklar kavrulmaya başladı. Meteoroloji'nin geçtiğimiz günlerde yayınladığı duyuruda sıcaklar yurdu etkilemeye başladı.

24.04.2018-16:11 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-16:03) İstanbul Hava Durumu: Bugün 30 Dereceyi Gördü

İstanbul'da hava sıcaklıkları 30 dereceye kadar dayandı. Peki yakıcı sıcaklar ne zamana kadar sürecek? Daha yaz gelmeden yurt genelinde hava kavurdu!

Sıcak geçen kışın ardından bahar da sıcak geçiyor. Hava sıcaklıkları nisan ayında da mevsim normallerinin üzerinde geçiyor. Gün içinde İstanbul’da dereceler 30’u gösterdi gözlemlendi, vatandaşlar bahar gelmeden yaz sıcakları geldi dedi.

İSTANBUL’DA HAVA 30 DERECEYİ GÖRDÜ

Geçtiğimiz yıl 24 Nisan günü İstanbul’da yapılan hava tahminlerine göre hava sıcaklığı ortalama 14 derece civarlarında seyretmişti. 2018 yılının sıcak geçen kışının akabinde bahar da aşırı sıcaklarla geldi.

BEKLENEN SICAKLIKLARI AŞTI!

Meteoroloji’nin bugün için belirlediği tahminler İstanbul içi 24 derece ortalamalarındaydı fakat sıcaklıklar tahminlerin oldukça üstünde izledi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde 2 ila 4 derece daha artması bekleniyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Marmara’nın batısı ile Güneydoğu Anadolu’da güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği belirtiliyor. Bazı illerde beklenen hava durumu raporlarıyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra kuzey ve batı çevreleri parçalı bulutlu 24

İstanbul: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 24

İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 28

Erzurum: Az bulutlu, öğleden sonra parçalı yer yer çok bulutlu 16

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 25

Adana: Az bulutlu ve açık 28

Antalya: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı yer yer çok bulutlu, iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

Samsun: Parçalı bulutlu 17

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 16

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal