İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Usulsüzlüğün Sadece Büyükçekmece'de Olmadığını Söyledi

İstanbul Büyükehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, yerel seçimlerde olan usulsüzlükler ile alakalı konuştu. Uysal, "Mesele Büyükçekmece üzerinde düğümlendi ama diğer ilçelerde de bu olayların olduğunu tahmin edebiliyoruz" dedi.

13.04.2019-15:03 - (Son Güncelleme: 13.04.2019-14:52) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Usulsüzlüğün Sadece Büyükçekmece'de Olmadığını Söyledi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, ''Tartışma Büyükçekmece üstünde kilitlendi fakat tartışma olmayan ilçelerde de esasen o olayların olduğu da hepimizin tahmin edebileceği şeyler'' dedi.

Mevlüt Uysal, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Kurulu'nda açıklamalar yaptı. Seçimlerden bahseden Uysal, ''Yaklaşık 1,5 sene önce sorumluluğunu aldığımız İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı makamı vardı. Bugünlerde devriyle alakalı önemli bir tartışma. O tartışma gene şahsımın aday olduğu Büyükçekmece'yle alakalı düğümlendi. İnşallah hayırlı olur. Özellikle ÖNDER genel kurulu, herhalde bu son günlerde yaptığınız bu tartışma da bir örnek olmalı. Kendimizi yeniden dönüp değerlendirme için bir milat olmalı. Tartışma Büyükçekmece üstünde düğümlendi fakat tartışma olmayan ilçelerde de esasen o olayların gerçekleştiği de hepimizin tahmin edebileceği durumlar. İnşallah bunlar bize yeniden dönüp değerlendirme adına bir vesile olur diliyorum'' diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal