İstanbul Bostancı'da Düşen Helikopterin Düşüş Sebebi Belli Oldu!

İstanbul Bostancı'da düşen helikopterin pilotundan ilk açıklama geldi. Yaralı pilot, "Çok uğraştım ama başaramadım" dedi. Helikopterin yıldırım çarpması sonucunda düştüğü öğrenildi.

06.09.2018-18:03 - (Son Güncelleme: 06.09.2018-17:57) İstanbul Bostancı'da Düşen Helikopterin Düşüş Sebebi Belli Oldu!

İstanbul'un Bostancı açıklarında helikopter denize çakıldı. Helikopterde yer alan iki kişinin balıkçılar tarafından kurtarıldığı bildirildi. İstanbul Valisi Vasip Şahin'in gerçekleştirdiği açıklamada, kurtarılan yaralıların İsmet Öztürk ve Halil Ünver olduğu bildirildi.

"UÇAĞI DÜŞÜRMEMEK İÇİN EPEY ÇABA SARF ETTİM"

Helikopterin insanların üstüne düşmesini önlemek amaçlı yoğun uğraş verdiğini ifade eden kahraman pilot, hastaneye giderken yaptığı ilk açıklamada, "Uçağı düşürmemek için denize indirmek için baya uğraş verdim fakat başaramadım." dedi.

HELİKOPTER, YILDIRIM ÇARPMASI SONUCU DÜŞTÜ

Bostancı sahilinde yer alan görgü tanıkları helikopterin alçak uçuş gerçekleştirirken yıldırım çarpması neticesinde düştüğünü söyledi.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Düşen helikopterle alakalı İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "İlimiz Maltepe ilçesi Bostancı sahilinde özel bir helikopter kazası meydana gelmiş olup iki kişi hafif yaralı olarak kurtarılmıştır. Teknik birimler olay yerinde lazım olan araştırma çalışmalarına başlamışlardır." denildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal