İstanbul Boğazı'na Tur Teknesinden Düşen Kişi Hayatını Kaybetti

İstanbul'da tur teknesinden düşen bir kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Düşen kişinin düşme sebebi şimdikileri bilinmiyor.

09.02.2019-16:17 - (Son Güncelleme: 09.02.2019-16:09) İstanbul Boğazı'na Tur Teknesinden Düşen Kişi Hayatını Kaybetti

İstanbul Boğazı'nda tur teknesinden düşen kişi yaşamını yitirdi. Olay saat 12.00 sularında meydana geldi. Eminönü'nden hareket eden bir tur teknesi, Ortaköy açıklarına geldiği zaman teknedeki yolculardan biri şidmilik tespit edilemeyen sebeple denize düştü.

Çoğu turist olan ve olaya şahit olan yolcular büyük panik yaşadı. Olayı duyup kısa zamanda bölgeye giden Deniz Arama ve Kurtarma Birliği birimleri su üstündeki kişiyi bota çıkardı. Deniz Arama ve Kurtarma Birliği Başkanı Umur Zamanoğlu denizden çıkarılan kişiye ilk müdahaleyi yaptı. Kişi daha sonra Sahil Güvenlik birimleri teknesine alınarak kıyıya götürüldü.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Haber verilmesi ardından gelen sağlık birimleri ambulansa aldıkları kişiyi ambulansla yakındaki özel bir hastaneye sevk edildi. Ortaköy iskelesine çekilen tur teknesindeki turist yolcular burada indirildi. Turistlerin olayın şokunu atlatamadığı fark edildi. Denize düşen kişinin Türk olduğu hastanede gerçekleştirilen bütün müdahaleye karşın yaşamını yitirdiği bildirildi. Polis olay sonrası soruşturma açtı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal