İstanbul Beyaza Büründü! İstanbul'da Kar Yağışı Devam Edecek mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 7 Ocak 2019 Pazartesi günü hava durumu raporunu yayınladı. İstanbul'da yaşayan vatandaşların uzun süredir beklediği kar yağışı gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Kent beyaza büründü. Peki İstanbul'da yar yağışı devam edecek mi? sorusunun yanıtı haberimizde...

07.01.2019-08:38 - (Son Güncelleme: 07.01.2019-08:38) İstanbul Beyaza Büründü! İstanbul'da Kar Yağışı Devam Edecek mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 7 Ocak Pazartesi günü hava durumu raporunu yayınladı. İstanbul'da yaşayan vatandaşların uzun süredir beklediği kar yağışı gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Kent beyaza büründü. Peki İstanbul'da yar yağışı devam edecek mi? sorusunun yanıtı haberimizde...

Meteoroloji'den edinilen hava durumu bilgisine göre; Marmara'nın doğusu, Güney ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu,nun yağışlı geçeceği ön görülüyor. Genellikle kar, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu'nun güney ve batısı ile Muğla ve Aydın çevrelerinde yağmur şeklinde görülecek yağışların, Bugün Hakkari ve Şırnak'ın doğusunda, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren Tunceli, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır'ın kuzey ve doğusu, Batman, Siirt, Muş'un batısı ile Elazığ'ın kuzey ve doğusunda yoğun kar şeklinde (20-50 cm.) olması tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARI ÜSTÜNE UYARI!

Yağışların; Bugün Hakkari ve Şırnak'ın doğusunda, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren Tunceli, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır'ın kuzey ve doğusu, Batman, Siirt, Muş'un batısı ile Elazığ'ın kuzey ve doğusunda yoğun kar şeklinde (20-50 cm.) olması beklendiğinden başta çığ tehlikesi olmak üzere buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması büyük önem taşımaktadır.

Ülkemizin iç ve doğu kesimleri ile Marmara'da yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması büyük önem taşımaktadır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal