Isparta'da Cami İmamından Anlamlı Uygulama

Isparta'da bir caminin imamı ihtiyaç sahibi vatandaşlar için anlamlı bir uygulama başlattı. Caminin bir bölümü ihtiyaç sahipleri için market haline çevrildi.

13.05.2020-10:48 - (Son Güncelleme: 13.05.2020-13:08)

Isparta, Emre Mahallesi'ndeki Hacı Ali Gökgöz Camisi imam hatibi Hüseyin Öztürk ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım edebilmek adına, caminin bir bölümün hayır marketine çevirdi. Yardımseverlerin verdiği eşyaları buraya yerleştiren Öztürk, ihtiyaç sahibi insanlara malzemelerin ulaşmasını sağlıyor.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Öztürk, "Din görevlisi arkadaşımız Ramazan marketi uygulaması başlattı. Duyanlar yardım etme konusunda elinden geleni yapıyor. Biz bu uygulamayı daha da genişletmek istiyoruz. Sadece bir ayda değil bundan sonra devamlı yapmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"HAYIR MARKETİ OLARAK AÇTIK"

Salgın nedeniyle işlerini kaybeden ve zor durumda olan insanların olduğunu belirten Öztürk, "İhtiyaç sahipleri için camimizin bir kısmını hayır marketi olarak açtık. Yardımseverler bize getiriyor, biz de ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal